Liberecké očkovací centrum od pondělí obslouží i neregistrované zájemce

0

Od pondělí 2. srpna mohou v očkovacím centru v budově D Krajského úřadu Libereckého kraje obdržet vakcínu i zájemci bez předchozí registrace. Vyplynulo to z dohody mezi Libereckým krajem a Krajskou nemocnicí v Liberci. Očkovat se bude vakcínou Comirnaty od firem Pfizer a BioNTech. ¨

„Volné termíny jsou teď prakticky okamžitě, takže registraci považuji za malou překážku k rychlému očkování. Očkovací centrum umožní vakcinaci neregistrovaným během celé své pracovní doby. Protože jsou pro nejbližší dny v registračním systému pořád volné termíny, žádáme, aby se lidé registrovali na konkrétní den a hodinu. Vyhnou se tak zbytečnému čekání, případně nutnosti přijít znovu jiný den,“ uvedl hejtman Martin Půta.

Zájemci o očkování musí mít občanský průkaz, platnou kartičku zdravotní pojišťovny a musí jim být více než 16 let. Termín pro druhou dávku se pro neregistrované automaticky naplánuje za 21 dní po termínu první dávky a není možné jej měnit. Otevírací doba očkovacího centra je od pondělí do neděle od 7.30 do 19.30 hodin.
(Zdroj: TZ LK)

Související články (celkem 223)

Zobrazit další související články...
Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.