JEDEN Z NEJVĚTŠÍCH HUDEBNÍCH FESTIVALŮ V ČR – BENÁTSKÁ! – SE HLÁSÍ O SLOVO (SOUTĚŽ O VSTUPENKY)

0

Od čtvrtka 23. do neděle 26. července proběhne již 23. ročník jednoho z největších hudebních festivalů v republice – Benátská! V roce 2012 se festival přestěhoval z již „těsné“ Malé Skály do volnějšího prostoru sportovního areálu Vesec u Liberce. Vůbec poprvé do České republiky přijedou popoví Village People, kteří na konci 70. let svým hitem Y.M.C.A. opanovali celosvětové hitparády. Jediné letošní vystoupení v České republice pro Benátskou! připravila legendární metalová kapela Helloween. Navíc půjde o jedno z prvních po vydání nové desky My God-Given Right, jejíž světové turné začne v příštím roce. Proto se dá očekávat, že na koncert kapely se vydají kromě českých i němečtí a polští fanoušci.

Pozadu nezůstane ani česká hudební scéna. Na festivalu se představí to nejlepší, co je k vidění a slyšení. Fanoušci přivítají legendární Stromboli s Michalem Pavlíčkem a Bárou Basikovou, přijedou Chinaski, Meky Žbirka, David Koller, Aneta Langerová, Michal Hrůza, který zde bude mít i kytarovou školu. Dále vystoupí Vladimír Mišík, Václav Neckář, Arakain s Lucií Bílou, No Name, Blue Effect, uskuteční se ojedinělé vystoupení slovenské zpěvačky Kataríny Knechtové s kapelou Cigánski Diabli. Připraven je bohatý doprovodný program.

Více najdete na www.benatska.cz, můžete se také podívat na facebookové stránky www.facebook.com/benatskanoc.cz.

SOUTĚŽ O VOLNÉ VSTUPENKY NA FESTIVAL BENÁTSKÁ!
Již osmým rokem (!) mají čtenáři TvA možnost získat volné vstupenky na akce pořadatele Šimmi AG. Letos to bylo zatím na festival a koncerty: Maloskalská noc, Vivaldianno a Suzanne Vega. A nyní ještě na jeden z největších hudebních festivalu v republice Benátská! Chcete získat volné vstupenky na festival BENÁTSKÁ!?
Odpovězte na tuto jednoduchou otázku: Z které země přijedou Helloween? Své výhradně písemné odpovědi (nikoli e-maily) doručte poštou nebo osobně na adresu redakce: TURNOVSKO V AKCI, Nádražní 1092, 511 01 Turnov, do středy 22. července do 16.00 hodin (podmínkou je kromě odpovědi uvést i jméno, adresu a telefonní číslo). Na obálku či korespondenční lístek napište „Soutěž ŠIMMI AG – Benátská 2015“.
Vylosováni budou celkem tři výherci, kteří získají vždy po dvou vstupenkách na celý festival Benátská! Jména výherců se dozvíte hned večer 22. července na webu TvA.

Související články (celkem 52)

Zobrazit další související články...
Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.