SEDMIHORSKÉ KULTURNÍ LÉTO 2011, POSLEDNÍ KOLO SOUTĚŽE O VSTUPENKY

0

V rámci Sedmihorského léta 2011 proběhne několik akcí. První část v podobě divadelního představení Dívčí válka, dětského dne a Folkrockového festivalu je za námi. Zbývá ještě Rockový festival plný legend a dobré muziky. ROCKOVÝ FESTIVAL – sobota 9. července od 17.00 hodin. Vystoupí: Blue Effect & Radim Hladík, The Cell, Clockwork Ceremony, Nothingham, Alibababand. Vstupné na místě 250 Kč, v předprodeji 199 Kč, děti do 140 cm zdarma.


CHCETE VYHRÁT VSTUPENKY NA ROCKOVÝ FESTIVAL?
Pořadatel, firma Kinghouse, do soutěže věnoval celkem 24 vstupenek. Ve čtvrtém kole soutěže budeme rozdávat třikrát po dvou vstupenkách na Rockový festival.
Stačí, když do čtvrtka 7. července do 16.00 hodin na adresu TvA (Nádražní 1092, 511 01 Turnov) doručíte v písemné formě odpověď na jednoduchou otázku: Jmenujte alespoň jednu kapelu z Turnova, která vystoupí na Rockovém festivalu v Sedmihorkách 9. července. Na lístek napište heslo: Sedmihorky 2011. Vylosovaným čtenářům budou vstupenky osobně předány v pátek 8. července, jejich jména se dozvíte v příštím vydání novin!

 

VÝHERCI TŘETÍHO KOLA SOUTĚŽE O VSTUPENKY

n201107031929_vakci_1266_011_vyherciTřetího kola soutěže o volné vstupenky na Sedmihorské kulturní léto se zúčastnilo 71 čtenářů. Dvě volné vstupenky na Dívčí válku získal V. Tomek ze Studenstské ulice (na snímku vlevo ho při předávání vstupenek zastoupila manželka), dvě vstupenky na Folk-rockový festival získala Hana Patráková z Doubravice (vpravo) a dvě vstupenky na Rockový festival Iva Ježková z Komenského ulice (uprostřed).

Související články (celkem 32)

Zobrazit další související články...
Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.