TŘESKUTÉ MRAZY ZKOMPLIKOVALY ZIMNÍ PŘÍPRAVU MNOHA FOTBALOVÝCH MUŽSTEV

0

Vítězná zimní šnůra divizního FK Pěnčín-Turnov byla přetržena až o druhém únorovém víkendu. Po dobrých výsledcích, o nichž jsme již informovali, remizovali Turnovští díky brance stopera Horáka s tradičním rivalem ze Semil 1:1, když obrovskou překážkou byl pro naše borce především skvěle chytající semilský gólman Koudelka. Proti modrobílým se vyznamenal též muž mezi tyčemi rezervy FK Jablonec, kterou v rámci slušně obsazeného zimního turnaje v Nové Pace turnovští mladíci přehráli v poměru branek 2:0 (Bárta, V. Hurt).

Po kořenovském soustředění byl domluven také zápas s exdivizním Jičínem, který momentálně trénuje Pepa Štoudek, bývalý kouč dorostu FK Pěnčín-Turnov. Údajným důvodem pro zrušení tohoto měření sil byl mráz!?

Turnajová sobota 11. února dopoledne postavila Turnov proti Nové Pace. Podle trenéra Jana Broschinského vrátil pořadatelský tým jeho svěřence zpátky na zem… „Vedli jsme 0:1 a měli i další příležitosti, jenže nedisciplinovanost a laxní přístup některých hráčů otočil výsledek ve prospěch domácích. Navíc Bárta neproměnil pokutový kop, a byl to již sedmý případ naší neúspěšné exekuce této supervýhody. Už vážně nevím, koho na desítky posílat,“ doplnil nešťastný kouč.

Po odloženém utkání s Lučany nad Nisou, které se odhlásily, pokračovaly Sedmihorky u mšenské přehrady v zimním turnaji O pohár předsedy OFS Jablonec nad Nisou. Zápas s náhradním Harrachovem byl rovněž odložen, a tak se Sedmihorkám tentokrát postavil jablonecký první dorost. Domácí junioři vyhráli 3:1, čestný úspěch hostů zaznamenal brankář-kanonýr Špína.

Také Mírová pod Kozákovem neodehrála jeden ze svých přípravných zápasů, uskutečnil se až ten v neděli 12. února s Miletínem na umělé trávě v Jičíně. Na výhře 5:3 měl největší podíl hattrick Roberta Beneše, po gólu přidali bratři Kandráčové.

Pouze hala, dobrovolné večerní tréninky na umělé trávě ZŠ Malá Skála a po oboustranné dohodě odvolané utkání s Jivinou v Doubí. Takový je pouze částečně plněný plán zimní přípravy maloskalských fotbalistů, kteří se v pátek 17. února mají v Desné utkat s účastníkem KP Jabloncem nad Jizerou. Zda se duel bude od 19.00 hodin vůbec hrát, je zatím ve hvězdách…

Karel Vodrážka, sport TvA, vodraz@centrum.cz

Související články (celkem 21)

Zobrazit další související články...
Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.