ŠŤASTNÁ ZEMĚ MÁ PŘED SEBOU PRVNÍ LETOŠNÍ VĚTŠÍ AKCI

0

Provoz Šťastná země v Radvánovicích u Turnova zahájila pro tuto sezonu v sobotu 19. dubna. Zlevněné vstupné a lákadla v podobě nafukovacích trampolín a desítek prolézaček, houpaček, lanovek a skluzavek si nenechaly ujít stovky lidí. „Myslím, že na zahájení to vůbec nebylo špatné. V sobotu 19. dubna přišlo 1 066 platících návštěvníků, v neděli, kdy bylo horší počasí, to bylo 350 a na velikonoční pondělí v drobném dešti 150 lidí,“ hodnotí správce areálu Lukáš Hajn.

Před organizátory je nyní ostrý start v podobě první letošní větší akce. V sobotu 3. května je na 14. hodinu připraveno otevření lanového centra, od 17.00 hodin je na programu koncert Ivana Mládka a Banjo Bandu, vrcholem dne bude upálení slaměného draka z loňského Slamáku.

„Každou květnovou sobotu jsou pro návštěvníky připraveny tvůrčí dílny a soutěže, v květnu a v červnu se v areálu konají jarní Šťastné dny, což jsou pořady pro mateřské školy a první stupeň základních škol. V sobotu 28. června tady přivítáme Dádu Patrasovou, 9. srpna zpěvačku Debbi, v rámci tradičního Slamáku vystoupí 24. srpna kapela Kryštof v čele s Richardem Krajčem a 13. září se tady uskuteční koncert Marka Ztraceného,“ přibližuje sezonu Lukáš Hajn.

Šťastná země je letos otevřena od 19. dubna denně od 9.00 do 19.00 hodin, o prázdninách až do 20.00 hodin. Standardní cena vstupného je 90 Kč na osobu ve věku nad dva roky, o prázdninách, kdy je zde připraven každodenní program, je to 100 Kč. Za doprovodné služby a občerstvení se tu platí zvláštní měnou, čtyřlístky (1 čt = 20 Kč). Více na www.stastnazeme.cz.

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.