ZAHÁJENÍ PROJEKTU ZA KULTUROU VIRTUÁLNĚ JE ZRUŠENO

0

Ve čtvrtek 9. dubna ve 20.30 hodin měl odstartovat očekávaný projekt Kulturního centra Turnov „Za kulturou virtuálně“, jehož cílem bylo povzbudit v této těžké době všechny, kterým kultura chybí, a to především kultura místní, turnovská (ZDE). Koncert se nekoná, organizátoři věří, že brzo nastane doba, která uskutečnění online koncertu umožní.
V tiskové zprávě se píše:

Vážení příznivci turnovské kultury,
projekt Za kulturou virtuálně vám chtěl zprostředkovat i v těchto nelehkých časech příjemné chvíle s hudbou. Chtěli jsme vám touto cestou poslat vzkaz, že turnovská kultura žije.
Bohužel jsme obdrželi vyjádření Krajské hygienické stanice Libereckého kraje, která nám uskutečnění této akce za stávající situace nedoporučuje. Přiznáváme, že nás toto stanovisko zaskočilo. Předpokládali jsme, že umělci budou vystupovat v rouškách a dodržovat doporučené dvoumetrové rozestupy a byli jsme připraveni dostát i všem případným dalším hygienickým doporučením. Takto striktní postoj jsme ale nečekali…

Věřte, že nás to mrzí minimálně stejně jako vás. Byli jsme na koncert připraveni, technika již stojí na svém místě a za chvíli měli dorazit muzikanti. Nezbývá nám však, než vládní nařízení a doporučení hygieniků respektovat a dnešní koncert tak zrušit. Budeme doufat, že brzy přijdou taková uvolnění vládních nařízení, která nám uskutečnění online koncertu umožní.
Těšíme se na vás v co nejkratší možné době na viděnou.
Vaše Kulturní centrum Turnov

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.