ČERVENCOVÉ (PRÁZDNINOVÉ) SPORTOVNÍ POZVÁNKY

0

Tradičně jich není mnoho, nicméně vítáme materiál, který vznikl na turnovské radnici, a který shrnuje prázdninový provoz na všech hřištích ve městě a také na koupališti v Maškovce.

Neděle 11. července
* DĚTSKÝ POHÁR ROHOZEC. IX. ročník cyklistického závodu. Koná se v seriálu AMULET CYCOLOGY Dětský MTB cup Libereckého kraje 2021 v areálu Pivovaru Rohozec. Od 8.00 do 9.30 hodin probíhá přihlašování, start soutěží v 10.00 hodin.

Sobota 17. července
* FOTBAL. Miniturnaj: FK Turnov – Mnichovo Hradiště (10.30), Mnichovo Hradiště – Dolní Chabry (12.30), FK Turnov – Dolní Chabry (14.30) MFS, přípravné utkání: Sokol Pěnčín – FK Sedmihorky (17.00).

 

Sobota 24. července
* GENERÁLKA  NA ČFL, fotbal: FK Přepeře – FK Velké Hamry. Začátek v 10.15 hod.
* MALÁ KOPANÁ / FC Přepeře pořádá na hřišťátku na návsi tradiční Pouťový turnaj mužů ve fotbálku. Přihlášky týmů na tel. 737 519 251 – max. 12 týmů! Hodnotné ceny a bohaté občerstvení zajištěny. Další info na http://m.fc-prepere.webnode.cz/prepersky-turnaj

Sobota 31. července
* ZÁVODY / XERACE 2021: Po červnové jízdě v Pardubicích pokračuje letošní seriál závodů pro elektro skateboardy, onewheel a E-unicycle na nové pumptrackové dráze v turnovské Maškově zahradě. Kryté zázemí pro závodníky je připraveno vedle pumptrack dráhy s možností nabíjení a zásuvek na 220 V – nutno je mít sebou vlastní podepsanou rozdvojku! Od 10.00 hodin přímo na místě se v krytém stanu STABLECAM budou vydávat závodní vesty se startovním číslem pro on-line registrované závodníky. Do registru závodníků – pouze starší 18 let!, bude závodník zapsán po uhrazení startovného v minimální výši 300 Kč převodem. Registrace již byla ukončena.
* FOTBAL / ČFL: FK Přepeře – Teplice B (17.00) RTW Aréna. Přípravné utkání: Sokol Pěnčín – Jenišovice (17.00). Od 19.00 hodin následuje hudební produkce, mj. zahraje legendární kapela Citron!

 

 

 

 


AREÁL MAŠKOVA ZAHRADA

Areál koupaliště v Maškově zahradě je otevřen o prázdninách denně od 9.00 do 20.00 hodin. Zavřeno je pouze při nepřízni počasí, proto za deště a chladna sledujte internetové nebo facebookové stránky areálu.
Pokud budete areál navštěvovat pravidelně, tak se vám pořízení čipové karty vyplatí. Více informací najdete na www.maskova-zahrada.cz.
Všechny doprovodné služby v areálu jsou již v provozu, fungují půjčovny šlapadel, minigolf a vše ostatní včetně občerstvení. Jak to na koupališti aktuálně vypadá, zjistíte z on-line přenosu webové kamery: https://www.youtube.com/watch?v=meUtwDS6fVk

ANIMAČNÍ PROGRAMY
Po úspěšném loňském roce, kdy animační programy v areálu Maškovy zahrady odstartovaly, budou fungovat i letos. Na zpestření běžného koupání se mohou těšit děti i dospělí.
A co vše bude za branami koupaliště probíhat? Každý den bude v areálu nová aktivita jako zorbingové koule, malování na obličej, minigolfový turnaj, tvoření z lega, aktivity pro nejmenší děti 2-5 let, deskové hry a připravuje se dokonce orientační běh. Na koupališti se chystá i večerní koupání s hudbou od DJ.
Program vždy sledujte na webových stránkách Maškovy zahrady, protože aktivity jsou závislé na počasí, a tak se může program změnit.
Volnočasové animační programy jsou připravovány ve spolupráci se Střediskem volného času Žlutá ponorka.
V areálu Maškovy zahrady je návštěvníkům k dispozici multifunkční hřiště, stolní tenis a je možný i pronájem beach volejbalového hřiště.
Aktuální informace ohledně ceny vstupného, otvírací doby a jejího omezení v případě nepříznivého počasí naleznete vždy na webové stránce: www.maskova-zahrada.cz či na FB stránce www.facebook.com/maskova.zahrada.
(Zdroj: Zdenka Štrauchová, tisková mluvčí města Turnov)

PROVOZ HŘIŠŤ A SPORTOVIŠŤ O PRÁZDNINÁCH
V období letních prázdnin mohou rodiče s dětmi a široká veřejnost navštěvovat v Turnově několik hřišť, sportovišť a otevřených dětských a školních hřišť. Některá jsou volně přístupná, jiná mají vymezeny určené dny a hodiny. Podrobnosti najdete v provozním řádu každého hřiště.

* ORANŽOVÉ HŘIŠTĚ (Duhová energie), Alešova ul. Pondělí až neděle 8.00–20.00 hod. Volně přístupné hřiště z části s asfaltovým a z části s umělým povrchem. Správce R. Reichl, tel. 737 766 255.

* ATLETICKÝ STADION, Skálova ul. Pondělí až neděle 8.00–20.00 hod. Volně přístupné. Pro organizované skupiny informace v kanceláři MST, tel. 702 156 662. Součástí sportoviště je i volně přístupné workoutové hřiště.

* VÍCEÚČELOVÉ HŘIŠTĚ S UMĚLOU TRÁVOU A HŘIŠTĚ NA BEACHVOLEJBAL, MAŠKOVA ZAHRADA. Hřiště pro malou kopanou, tenis, volejbal, nohejbal, streetball a hřiště na beach volejbal jsou přístupná veřejnosti a návštěvníkům dle provozní doby koupaliště nebo dle dohody. Při případném pronájmu bude hřiště na čas pronájmu uzavřené. Informace v pokladně koupaliště.

* HŘIŠTĚ ZA SOKOLOVNOU, TURNOV – MAŠOV. Pondělí až neděle 8.00–20.00 hod. Správce hřiště p. Baraňuk, tel. 732 701 707. Děti a mládež mají vstup zdarma.

* HŘIŠTĚ TJ TURNOV, DALIMĚŘICE – BEZRUČOVA UL. Volně přístupné hřiště s umělým povrchem s možností pronájmu pro organizované skupiny. Objednávky – tel. 739 589 524, 604 109 976 (dlouhodobé rezervace na 481 321 435). Hřiště s mantinely a ochrannými sítěmi má rozměry hrací plochy 40 x 20 m. Děti a mládež mají volný vstup dle provozních informací na hřišti.

* ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽIŽKOVA 518, Turnov. Červenec: pondělí až sobota 9.00-17.00 hod. Srpen: pondělí až pátek 12.00-20.00 hod. Správce hřiště – tel. 739 988 748. Děti a mládež s doprovodem rodičů mají vstup zdarma. Dospělí se zájmem o pronájem hřiště – zpoplatněno dle platného ceníku (bližší informace poskytne správce).

* GYMNÁZIUM TURNOV, ul. Jana Palacha, Turnov. Přístup po předchozí telefonické dohodě. Správce hřiště – tel. 778 538 618.

* VENKOVNÍ POSILOVNA V RÝVOVÝCH SADECH. Volně přístupné venkovní fitness hřiště s cvičebními prvky pro mládež, dospělé a seniory.

* HŘIŠTĚ POD ZŠ SKÁLOVA (ALEŠOVA UL.), Prouskova ul. Pondělí až neděle 8.00–20.00 hod. Volně přístupné hřiště.

* ZÁKLADNÍ ŠKOLA 28. ŘÍJNA 18, Turnov. Červenec: pondělí až pátek 12.00-20.00 hodin, srpen: pondělí až sobota 9.00-18.00 hodin. Správce hřiště – tel. 731 712 068. Děti a mládež s doprovodem rodičů mají vstup zdarma. Hřiště je využíváno příměstskými tábory, v případě zájmu je nutné volat dopředu.
Lenka Karásková, odbor školství, kultury a sportu
(Zdroj: Lenka Karásková, odbor školství, kultury a sportu, MěÚ Turnov)

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.