REKORDNÍ SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA KONCERT KARLA GOTTA

0

Reagujeme na četné dotazy vás, čtenářů, a přinášíme výsledky soutěže o volné vstupenky na koncert Karla Gotta v Liberci (ZDE). Už od jejího vyhlášení bylo jasné, že zájem bude opravdu velký. Že přijde téměř čtyři sta lístečků s odpověďmi, to jsme ale netušili. Dokonce se objevili i tací, kteří anketní lístek zaslali doporučeně poštou, což v historii soutěží na TvA se ještě nikdy nestalo, stejně tak, aby přišly anketní lístky ze zahraničí, zde konkrétně z Německa! A kdo měl při losování štěstí? Dana Hanzlová ze Všeně (na snímku uprostřed), Miroslav Truhlář z Turnova, Studentské ulice a Hana Poršová z Turnova, Rubínové ulice. Všichni jmenovaní obdrželi vždy po dvou vstupenkách na koncert, za což děkujeme pořádající agentuře Šimmi AG.

n201410291854_vakci_193_014_gottNejúspěšnější český zpěvák Karel Gott zahájil své desetikoncertní turné po Čechách, Moravě a Slovensku 27. října v Žilině, tuzemskou část pak 12. listopadu v brněnské Kajot Areně. Po dvou letech se vrátí do liberecké Home credit areny, a to 27. listopadu.
Vstupenky na koncert v Home credit areně v Liberci můžete zakoupit přímo v areně, síti Ticketpro a většině městských informačních center. Cena vstupenky je od 890 do 1.290 Kč.

Na Gottovo poslední turné v letech 2012 až 2013 dorazilo na 100 tisíc diváků.

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.