NECHTE ZPÍVAT MIŠÍKA! – V KACANOVECH 11. LISTOPADU (SOUTĚŽ O VSTUPENKY)

0

„V Kacanovech jsme začali s přáteli pořádat koncerty známějších interpretů a skladatelů v roce 2010, kdy jsme pozvali Jiřího Schmitzera. Vzhledem k tomu, že bylo plno, tak nám bylo hned jasné, že lidi přijdou za dobrou hudbou asi kamkoli. Mezi další hudebníky, kteří koncertovali v sále kulturního domu v Kacanovech, patří Jan Burian, Tony Ducháček a Garáž, Filip Topol s kapelou Psí vojáci, ASPM Jana Spáleného, Radim Hladík a Blue Effect, Wabi Daněk a KTO,“ přibližuje Iveta Melíšková ze spolku Radosti.

Spolek pořádá řadu let tradiční kulturní setkání i venku, a to Den pro svobodný Tibet na louce u koupaliště v Kacanovech, Open Air Pohoř a festival Bez plotů v Kurovodicích. Na těchto akcích mj. vystupovali Vltava, Laura a její tygři, Buty, Kašpárek v rohlíku, Michal Hrůza, Jan Budař, sólo vystoupení na zahradě pod tibetským altánkem měla i Lenka Dusilová.

„Nejbližší akcí je koncert Vladimíra Mišíka 11. listopadu, 3. března 2018 budeme po loňském úspěchu pořádat 2. Ples Radostí s Big´O´Bandem, 4. května u nás vystoupí Laco Deczi a Celula New York,“ vypočítává za pořadatele nejbližší akce Honza Bílý.

SOUTĚŽ O VOLNÉ VSTUPENKY NA KONCERT VLADIMÍRA MIŠÍKA & ETC
Tři vylosovaní čtenáři mohou získat vždy po dvou vstupenkách na koncert Vladimíra Mišíka v Kacanovech.
Chcete se soutěže zúčastnit? Vyjmenujte alespoň tři největší hity zpěváka. Své výhradně písemné odpovědi (nikoli e-maily) doručte poštou nebo osobně na adresu redakce: TURNOVSKO V AKCI, Nádražní 1092, 511 01 Turnov, do čtvrtka 9. listopadu 16.00 hodin (podmínkou je kromě odpovědi uvést i jméno, adresu a telefonní číslo). Na obálku či korespondenční lístek napište „Mišík – Kacanovy 2017“.

Plakát

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.