DEN JÓGY NA STŘELNICI

0

Po loňském prvním úspěšném ročníku se opět bude konat „Den jógy na Střelnici“, a to v neděli 1. října odpoledne. Ve foyer a v tanečním sále bude příležitost si zdarma vyzkoušet zkrácené ukázkové lekce několika druhů jógy pod vedením zkušených lektorek hathajógy a powerjógy.

Jógový program začne jemnou relaxační jógou a jako protiváhou bude pokračovat dynamickou powervinýsa jógou. Obě lekce budou ukázkou obou pólů jógy, dvou možných přístupů ke cvičení jógových pozic. Obě lekce účastníky povedou na vlně dechu a zaručí tak výbornou zkušenost z příjemného protažení, posílení i koncentrace zároveň, tak jak to jóga umí. V druhé půli odpoledne se lekce budou věnovat uvolněnějšímu přístupu ke cvičení při dance józe a józe ve dvojicích (s partnerem či kamarádkou). Souběžně bude po celou dobu postaráno o děti – na dětské józe, při malování mandal či promítání pohádky. Všichni členové rodiny tak mohou vyzkoušet, o čem že ta jóga je.

Po skončení akce se možná rádi posilníte v kavárně KUS. Celé odpoledne je díky spolupráci s KC Střelnice zdarma. Těší se na vás lektorky jógy Lucie Vlčková a Lucie Hrubá, Yogapoint Turnov KC Střelnice

Registrace bude od 13.30 hodin, jógový program začíná ve 14.00 a s přestávkami mezi lekcemi poběží do 17.15 hodin. Více o akci a o programu celého odpoledne s možností rezervovat si místo najdete na www.jogaturnov.cz. Rezervace je nutná, počet míst je omezený. Program bude obzvláště vhodný pro jógové začátečníky.

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.