RALLY BOHEMIA 2021: RYCHLOSTNÍ ZKOUŠKY NA TURNOVSKU

0

48. ročník Rally Bohemia, jehož součástí je také mistrovství ČR historických automobilů, Group B Parade a ECO energy Rally Bohemia, odstartuje pátečním programem na Autodromu v Sosnové. Sobota 10. července patří rychlostním zkouškám na Turnovsku, Jablonecku a Liberecku, v neděli se závodníci představí na Mladoboleslavsku.

Ve startovní listině nechybí tým Škoda Motorsport Jan Kopecký a Jan Hloušek s továrním vozem Škoda Fabia R5 evo. S Fordem Fokus WRC bude na startu Václav Pech a Petrem Uhelem, jedou i místní Věroslav Cvrček s Tomášem Prokorátem za Kontakt Škoda team se Škodou Fabia R5. Celkem v hlavním závodu čítá startovní listina 95 posádek.

Pořadatel Rally Bohemia žádá diváky, aby se pohybovali pouze ve vymezených diváckých prostorech a v žádném případě nevstupovali do prostor označených jako zakázané. Jedná se zejména o místa blízko tratě RZ nebo pod její úrovní, místa na vnější i vnitřní straně zatáček. Zvýšenou pozornost své bezpečnosti a dění na trati musí diváci věnovat v místech, kde vozy dosahují vysokých rychlostí a zejména za horizonty!

RYCHLOSTNÍ ZKOUŠKY, KTERÉ PROBĚHNOU V NAŠEM REGIONU V SOBOTU 10. ČERVENCE:

* RZ „Kvítkovice“ se startem u rybníka Roudný. Trasa vede do Karlovic a přes Svatoňovice na Volavec, kde na začátku obce soutěžní vozy ostře zatočí směrem na Kvítkovice a Dubecko.

* Další je RZ „Chloudov“, která vede z osady Dlouhý pod Kozákovem přes Koberovy, Vrát a Libentiny dolů do Líšného.

* Následuje RZ „Bzí“ ze Železného Brodu na Skuhrov.

* Poslední RZ je v sobotu „Radostín“. Start je nad Frýdštejnem, trasa vede přes Radoňovice do Hodkovic nad Mohelkou a přes Sedlejovice do Radimovic.

Bližší informace najdete na https://www.rallybohemia.cz/2021/cs/

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.