PODZIM JAKO NA HOUPAČCE ANEB JAK VIDÍ PRVNÍ ČÁST SEZONY PREZIDENT FOTBALOVÉHO KLUBU

0

Fotbalisté FK Pěnčín-Turnov přezimují v klidném středu tabulky. Po podzimní části skončili na 8. místě s vyrovnanou bilancí sedm výher, sedm proher a jedna remíza a vyrovnanou bilancí gólovou 21:21. Cíl byl tedy splněn: Hrát o klidný střed tabulky bez sestupových, ale i postupových starostí. Nicméně důvodů k přemýšlení je dost a dost. Mužstvo na podzim zaznamenalo velké herní a výsledkové výkyvy a v zimní přípravě bude šance situaci zlepšit.

Zeptali jsme se prezidenta klubu Jaroslava Knížka:

* Jak podzimní část hodnotíte, souhlasíte s tezí: Cíl splněn, ale…?

V konečném hodnocení podzimní části jsme spokojeni s postavením v tabulce. Stačilo málo a situace mohla být ještě lepší. Věřím, že přízeň sponzorů přes složitou situaci, kterou většina sportovních oddílů zaznamenala, se bude stabilizovat a nepříznivě neovlivní rozpočet našeho oddílu.  

 

* Kde hledat příčiny rozporuplných výsledků?

Hlavním problémem byl zdravotní stav většiny hráčů, který mužstvo provázel celý podzim. Jedním z mála hráčů, kterého neprovázely zdravotní problémy, je kapitán a brankář Radek Cimbál. Věřím, že v zimě bude dostatek času zdravotní stav mužstva dostat do normálu.

 

* Jaké jsou plány a cíle pro jarní část sezony?

Na plánech není třeba nic měnit. Pro jaro zůstávají stejné. Sportovní ředitel Jiří Šteffan avizuje dvě až tři nové

tváře, které se zapojí do zimní přípravy. V přípravě je na programu tradiční turnaj v Jablonci a řada přípravných zápasů například s těmito mužstvy: Jablonec B, Hlavice, Český Dub, Liberec B, Mladá Boleslav B a další. Hlavní trenér Emil Šafář i asistent Jarda Mencl budou nadále psát scénář turnovského fotbalu, do kterého přeji hodně štěstí celému mužstvu včetně realizačního týmu. Poděkování patří i divákům a FANS klubu, který neúnavně cestuje na všechny zápasy.

Sdílet

Autor článku

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.