LISTOPADOVÉ KULTURNÍ POZVÁNKY

0

(Nabídka je průběžně doplňována) Podzimní měsíc, kterému tradičně dominují divadla a koncerty. Letos pořadatelé budou muset řešit opatření související s koronavirem, u vstupů se budeme muset připravit na kontrolu o očkování či předložit negativní test, všichni ale doufají, že letošní kulturní podzim proběhne v co možná nejotevřenější podobě. Těšit se můžete mj. na hudební festival Básníci ticha, do Turnova přijedou zpěvačka Aneta Langerová a folkoví Nezmaři, na Pohovce posedí herec Ondřej Vetchý, přijede sv. Martin na bílém koni, v závěru měsíce jsou tu první adventní koncerty.

Středa 3. listopadu
* KATEŘINA A MILOŠ MOTANI: VELKÉ SAFARI A MALÉ SURIKATY. V Botswaně jsou otevřené kempy, a tak za námi může v noci přijít opravdu cokoliv… Cestovatelský klub, kino Sféra od 18.00 hodin, vstupné 100 Kč.
* PŘÍBĚH DOMU ČP. 73 VE SKÁLOVĚ ULICI. Archeolog Roman Sirovátka pro zájemce připravil velmi zajímavé povídání o výsledcích výzkumu a nalezených artefaktech v místě původního domu čp. 73 ve Skálově ulici, kde letos na jaře probíhal záchranný archeologický výzkum. Během této akce, kterou provádělo archeologické oddělení turnovského muzea byly prozkoumány relikty zaniklé historické zástavby. Přednáška proběhne v rámci Mezinárodního dne archeologie. Kamenářský dům od 17.30 hodin.

Čtvrtek 4. listopadu
* HUDBA, LÉK PRO DUŠI. Hudebním pořadem v podání Evy a Bohuslava Lédlových zahajujeme po více než roce a půl setkávání seniorů v rámci Klubu aktivní senior v penzionu Žižkova. Začátek ve 14.00 hodin.
* DUŠIČKOVÉ SETKÁNÍ. Parlament mládeže města Turnova vás zve na netradiční podvečerní akci. V nejtemnějším týdnu roku se můžete od 17.00 do 18.00 hodin na Mariánském hřbitově dozvědět o historii místa, období Dušiček a jejich rituálech. Připraveny budou světélkové dílničky, hudební doprovod a teplé nápoje (hrnky si, prosím, přineste sami, PMMT nepodporuje jednorázovost). V 18.00 hodin po uzavření hřbitova se můžete projít tajemnou stezkou odvahy v okolí hřbitova.
* KAVÁRENSKÝ KVÍZ. Pět různých témat, celkem 55 otázek, upravená pravidla a bodování, nová hlasovací aplikace. A v neposlední řadě atraktivní výhry v ceně mnoha set korun a sleva na útratu během večera. Pro účast potřebujete svůj tým (tvořený 2-4 lidmi), ten s předstihem nahlásíte e-mailem na romana.holubova@kcturnov.cz. Kulturní kavárna KUS od 18.00 hodin, 200 Kč za tým.

Pátek 5. listopadu
* OS Dědina ve spolupráci s Podkrkonošským symfonickým orchestrem pořádá koncert s názvem PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Moderuje Alena Zárybnická. KD Tatobity od 19.30 hodin. Předprodej vstupenek v OÚ Tatobity (t. 481 381 161) a v prodejně Peso Turnov.

Sobota 6. listopadu
* BÁSNÍCI TICHA 2021. Po roční pauze se do kulturního programu vrací festival hudební alternativy. Oficiální devátý ročník představí kapely WE2, Hm…, Hrubá Hudba, Mucha a v neposlední řadě písničkáře Martina Geišberga.
Festival Básníci ticha, který vznikl jako vzpomínka na Milana Hlavsu, má v našem nemalém kulturním vesmíru své pevné místo. Již od prvního ročníku festivalu bylo jasné, že se tato akce nebude nijak snažit konkurovat velkým komerčním festivalům, ale naopak se stane téměř rodinnou záležitostí. Právě tak totiž setkání na „básnících“ působí. Uvolněná, přátelská atmosféra, doplněná pečlivě vybraným programem a nevyčerpatelnou zásobou dobrého pití téměř perfektně definuje to, jací „básníci“ jsou.
Na co se můžete těšit?
V průběhu večera představí svou tvorbu z „femipunku“ kapela Mucha. Hudební uskupení vzniklo na impulz Martina Evžena Kyšperského v roce 2012 kolem písničkářky Nikoly Muchové. Dalším účinkujícím bude kapela Hrubá Hudba, v níž se prolnuly dva hudební světy – Lesní zvěř Jiřího Hradila a Horňácká cimbálová muzika Petra Mičky. Spojení tradiční a moderní elektronické hudby nemá na české hudební scéně obdoby. Martin Geišberg je slovenský písničkář, který v roce 2019 vydal oceňované album Na modrej planetě, na kterém reflektuje téma ochrany Země před zkázou, které jí lidstvo přináší. Pražský akustický projekt WE2. Původní duo se rozšířilo na trio, protože při koncertech bylo na pódiích prý až moc místa. Co se ale nezměnilo je žánr, WE2 se nadále věnuje výhradně akustickým folkovým a lehce rockovým koncertům. Pátým účinkujícím bude služebně nejstarší skupina Hm…, která existuje již od roku 1994. Čtveřice alternativních rockerů, z nichž nejvýraznější tváří je Marek Doubrava (dříve působící jako kytarista v kapele Tata Bojs), má na kontě jedno demo album a šest řadových alb. Tím zatím posledním albem je Nevadí, které vyšlo v říjnu roku 2019.
KC střelnice – velký sál od 17.00 hodin, vstupné od 490 Kč.

Neděle 7. listopadu
* LAMPIONOVÝ PRŮVOD – PUTOVÁNÍ S BROUČKY. Zveme malé i velké na tradiční podzimní akci. Průvod se sejde opět v areálu letního kina pod plátnem (začátek v 17.00 hodin) a zakončen bude na stejném místě. Pro zahřátí připravíme teplé nápoje a také lampiony, pro ty, co si zapomněli svůj. Pořádá Žlutá ponorka.

Středa 10. listopadu
* Ve 14.00 hodin zahájí Michaela Pavlátová, ředitelka Paměti národa Severní Čechy, vernisáž výstavy příběhů pamětníků Libereckého kraje na turnovském náměstí Českého ráje ke Dni válečných veteránů. Nezisková organizace Post Bellum pořádá již sedmým rokem veřejnou sbírku, kterou v ulicích symbolizují červené květy vlčího máku. I letos si je lidé budou moci od 1. do 30. listopadu zakoupit na stovkách míst po celém Česku. Seznam sbírkových míst najdete na https://www.denveteranu.cz/mapa/. Vybrané prostředky z veřejné sbírky budou věnovány na zaznamenání a uchování příběhů válečných veteránů. Výstava na náměstí potrvá do 1. prosince.
* O LITERATUŘE: ALENA MORNŠTAJNOVÁ. Do Turnova zavítá pravděpodobně nejčtenější současná česká spisovatelka Alena Mornštajnová. Prezentovat bude především svoji nejnovější knihu z tohoto roku Listopád. Pořad moderuje Petr Vizina. KC Střelnice od 19.00 hodin.

Čtvrtek 11. listopadu
* SVATÝ MARTIN OPĚT PŘIJEDE DO TURNOVA II. Tradiční akci pořádá ZŠ v Alešově ulici u nádraží. Začátek v 17.00 hodin. Setkání se sv. Martinem, který opět přijede na bílém koni, a dalšími vánočními postavami. Občerstvení zajištěno, v průvodu, který půjde od školy ke hřišti mohou děti rozsvítit lampionky a ukázat tak sv. Martinovi cestu.
* Z HLUBIN OCEÁNU NA AZORSKÉ OSTROVY. Azorské ostrovy jsou považovány za pozůstatky bájné Atlantidy. A pokud je na tom špetka pravdy, pověsti o ní nelžou. Chcete zažít nezapomenutelná dobrodružství? Nastupte na palubu, vyplouváme! Přednáší Tomáš Kůdela. Pobočka knihovny Turnov II od 17.00 hodin.
* KRVAVÉ STRÁNKY HISTORIE: ROZHÁDANÁ ZEM. Přednáška zájemce přenese do poslední čtvrtiny 12. století, kdy se Čechy i Morava zmítaly v konfliktu rozhádaných Přemyslovců. Sálek knihovny ICM v Jeronýmově ulici od 18.00 hodin.
* KDO SE BOJÍ VIRGINIE WOOLFOVÉ. Večírek. Hostiteli jsou stárnoucí profesor a jeho žena, kteří si prostřednictvím virtuálního světa a virtuálních příběhů dokážou ubližovat s šokujícím gustem a razancí. Pravděpodobně proto, aby dokázali sami sobě, že ještě žijí. Hostem je mladý pár na začátku vztahu i kariéry, plný iluzí o budoucím životě. Romantická představa o harmonii manželské lásky je cupována na kousky… Představení v podání herců Klicperova divadla v Hradci Králové. Městské divadlo Turnov od 19.30 hodin, vstupné v předprodeji 420 Kč, na místě 460 Kč.

Pátek 12. až pondělí 15. listopadu
* TRADIČNÍ POSVÍCENÍ VE SVIJANSKÉM ÚJEZDU. Zve Hospůdka v chaloupkách, otevřeno vždy od 11.00 hodin, v pátek a v sobotu do 23.00 hodin, v neděli do 15.00 a v pondělí do 22.00 hodin. Na jídelníčku najdete skopové a zvěřinu, živá muzika.

Pátek 12. listopadu
* GULTY PLEASURE. Taneční večírek Guilty Pleasure je určený všem, kdo si chtějí trsnout, ale nikdo jim nehraje tu jejich hudbu. Ne, nečekejte žádný jukebox s písničkami na přání, ale vyladěný playlist s hudbou prověřenou tolika ušima, až oči přechází. Hrajeme všechno to, co jinde neuslyšíte! Kulturní kavárna KUS na Střelnici od 21.00 hodin.

Sobota 13. listopadu
* ČERT A KÁČA. Tradiční představení pro děti. Hrají herci agentury DAP Praha. Městské divadlo Turnov od 10.00 hodin, 100 Kč.
* TANEČNÍ ODPOLEDNE v „hasičárně“ na Daliměřicích. K poslechu a tanci hraje Turnovanka a její hosté. Začátek v 16.00 hodin. Více na www.turnovanka.cz.
* ANETA LANGEROVÁ: DVĚ SLUNCE. Na svém koncertním turné představí Aneta Langerová album Dvě slunce, doprovodí ji její kapela a také smyčcové trio. „Věřím, že vám nové písně budou dobrými společníky. Každý z příběhů má svou vlastní atmosféru. Ta vás třeba zavede blíž k tišině vlastní duše. Tak jako mne. Těším se, že se všichni opět setkáme na živých koncertech našeho turné, kde si je společně zazpíváme a už se nemohu dočkat až budeme zase na cestách, má to své kouzlo, které si v této situaci uvědomuji ještě mnohem víc. Moc mně chybí ta interakce s publikem, atmosféra živého hraní je nenahraditelná. Musíme být všichni silní a zvládnout, co se dá. Hlavně neklesat na mysli a udržet si naději“, říká Anet. KC Střelnice Turnov od 19.00 hodin, vstupné v předprodeji od 490 Kč, na místě od 550 Kč.

Neděle 14. listopadu
* BERNINI – UMĚNÍ V KINĚ SFÉRA. Nechte se okouzlit výstavou více než šedesáti mistrovských děl Giana Lorenza Berniniho v římské Villa Borghese, kterou experti popisují jako Berniniho „návrat domů“. Po více než pěti stech letech od jejich vytvoření jsou nyní tato majestátní sousoší z proslulých světových muzeí k vidění v kinech na jedinečných záběrech s podrobným výkladem kurátorů této výjimečné výstavy. Filmová projekce, kino Sféra od 17.00 hodin. Vstupné 145 Kč na místě, 120 Kč v předprodeji.

Úterý 16. listopadu
* KYTAROVÉ DUO CD – MARTIN CÁBA A VÍT DVOŘÁČEK. Duo bylo založeno v roce 2016 studenty oboru klasická kytara na pražské Akademii múzických umění a působí pod pedagogickým vedením Petra Saidla. K největším dosavadním úspěchům dua patří 1. cena a titul laureáta v mezinárodní interpretační soutěži K. Ditters z Dittersdorfu a hudební klasicismus ve Vidnavě, kterou získalo na konci roku 2017. Turnovský hudební večer, Městské divadlo Turnov od 19.30 hodin, vstupné v předprodeji 140 Kč, na místě 170 Kč.
* 15 let kapely OVČIE KIAHNE + speciální host: VISACÍ ZÁMEK. KD Kacanovy od 19.30 hodin. Ovčie kiahne v původní i v současné sestavě! Vstupné 350 Kč v předprodeji, na místě 400 Kč. Předprodej v Trafice U Vildy a v Hotelu Králíček v Kacanovech.

Středa 17. listopadu
* VÁCLAV BACOVSKÝ: OMÁN – SULTÁNOVO ARABSKÉ ŠVÝCARSKO. Omán je země, kde se snoubí dávné tradice a modernita. Pod vládou osvíceného sultána Kábúse Omán udělal za posledních 50 let tygří skok z jedné z nezaostalejších k nejrychleji se rozvíjejícím zemím světa. Cestovatelský klub, kino Sféra od 18.00 hodin, vstupné 100 Kč.

Čtvrtek 18. listopadu
* reGenerace5. Již popáté se v rámci jedné výstavy setkají práce místních šperkařů z Turnovska se šperky autorů z jiné umělecké enklávy, v tomto roce to bude druhá skupina pražských umělců (Belda, Eisler, Opočenský, Šumbera). Současně budou připomenuty práce Petra Dvořáka, výjimečného talentovaného šperkaře, který nás opustil letos v květnu. Klenotnice muzea od 18. listopadu do 9. ledna 2022. Vernisáž výstavy se uskuteční ve čtvrtek 18. listopadu od 17.00 hod.
* ZE SVATÉHO KOUTA – podmalby na skle ze sbírek Jany a Josefa Václava Scheybalových. V roce 2010 Muzeum Českého ráje získalo do sbírek rozsáhlou pozůstalost rodiny Scheybalovy. Jednalo se o největší akvizici v dějinách této instituce a jednu z největších akvizic v rámci České republiky za několik posledních let. Kamenářský dům od 18. listopadu do 30. prosince. Vernisáž výstavy proběhne ve čtvrtek 18. listopadu od 18.00 hod. v Kamenářském domě.

Pátek 19. listopadu
* DAVID ELIS. Na akustickém večírku představí David Hlůže svůj sólo projekt David Elis. Své kytarové síly spojí s Matějem Čejchanem a Tomem J. Holym. Malá (domácí) scéna, kulturní kavárna KUS na Střelnici od 19.00 hodin, vstupné dobrovolné.

Sobota 20. listopadu
* BURZA SBĚRATELŮ. Klub filatelistů Turnov pořádá v KC Střelnice od 8.30 do 11.00 hod. burzu sběratelů pohlednic, filatelie, mincí a ostatních sběratelských oborů.
* VÝSTAVA RUČNÍCH PRACÍ v prostorách Obecního úřadu v Karlovicích od 10.00 do 16.00 hodin.

* TURN-OFF ROCK NIGHT. Po úspěšném letním turnovském festivalu TURN-OFF ROCK FEST přichází ve spolupráci s Kulturním centrem Turnov vnitřní rocková podzimní akce nesoucí název TURN-OFF ROCK NIGHT, kde bude opět možné vidět a slyšet rockové kapely a užít si večer plný super muziky. Těšit se můžete na nováčka, kapelu Remedy, která vystoupí v Turnově úplně poprvé, dále pak na turnovskou kapelu AnarchiA a její speciální prodloužený set a nesmí chybět ani boleslavské stálice Enola Gay a No Talent. Dveře velkého sálu Střelnice se otevřou již v 18.30 hodin, tak dorazte včas! Vstupné 150 Kč.
Line Up: 19.00 REMEDY, 20.15 NO TALENT, 21.30 ANARCHIA, 23.10 ENOLA GAY

 

Neděle 21. listopadu
* VÝTVARNÁ DÍLNA KOŽENÁ A KRABIČKOVÁ. Tvůrčí výtvarná dílna pro rodiče s dětmi je věnována výrobě z krabiček a oblíbeného materiálu – kůže. Těší se na vás lektorky Eva, Simona, Šárka, Verča a také mistr rukodělné výroby Jan Hladík. Dětské oddělení knihovny od 10.00 hodin.

Pondělí 22. listopadu
* DEN BÁSNÍ PRO POHÁDKOVÉ STROMY. Všechny krásné básně, které vytvořili mladí básníci, ozdobí pohádkové stromy. Akce knihovny bude probíhat po celý den a záleží jen na školách a veřejnosti, kdy se zúčastní. Městský park u letního kina od 9.00 do 15.00 hodin.

Úterý 23. listopadu
* VEČER NA SBOŘE: ROVENSKÉ LETOKRUHY. Autorský večer Kateřiny Matysové, učitelky, kronikářky, písničkářky a knihovnice. Vydala knihu Rovenské letokruhy k 650. výročí první zmínky o Rovensku pod Troskami. Kniha je obsáhlou kronikou města od založení až do 90. let minulého století. Dům Na Sboře ve Skálově ulici od 18.00 hodin. POZOR! AKCE JE ZRUŠENA!

* POHOVKA: ONDŘEJ VETCHÝ. Jihlavský rodák svou hereckou kariéru zahájil po absolvování Pražské konzervatoře v Činoherním studiu v Ústí nad Labem, dále hrál v pražském Divadle E. F. Buriana a dodnes je členem hereckého souboru Činoherního klubu v Praze. Filmovou kariéru odstartoval s filmem Leť, ptáku Leť (1978), za svou kariéru ztvárnil celou řadu filmových a televizních rolí. Za některé z nich byl několikrát nominován na Českého lva (toho nakonec získal za svou roli v Okresním přeboru). Nezapomenutelné byly jeho role ve filmech Tmavomodrý svět, Příběh kmotra a Dům pro dva, nebo seriálech Případy detektivní kanceláře Ostrozrak, Případy prvního oddělení nebo Okresní přebor. Večerem provází Milan Schejbal. Hudební doprovod obstarají Andy Půta a Pavel Seidl. Pohovka/talkshow, Městské divadlo Turnov od 19.00 hodin, vstupné 200 Kč.

Středa 24. listopadu
* NEZMAŘI. Speciální koncert skupiny Nezmaři bude spojený se křtem velkého zpěvníku. Ten obsahuje všechny písničky, které během svého 40letého působení kapela vydala na svých nosičích. Městské divadlo Turnov od 19.00 hodin, vstupné v předprodeji 220 Kč, na místě 250 Kč.

Čtvrtek 25. listopadu
* CESTOVATELSKÝ ČTVRTEK: JIŽNÍ ŠVÉDSKO. Severská zádumčivá krajina se spoustou jezer, členité pobřeží s majáky, mýtický ostrov Oland, Stockholm na 14 ostrovech… Beseda v sálku ICM turnovské knihovny od 18.00 hodin.
* DÍLNA – ADVENTNÍ VĚNCOVÁNÍ. Tvůrčí dílna pro dospělé. Přijďte si vytvořit adventní věnec nebo aranžmá dle svého přání. Na věnec se svícemi je nutné si přinést korpus na věnec, svíce a případně stuhy, abyste si mohli vyladit aranžmá do svých barev. Žlutá ponorka od 18.00 do 21.00 hodin.

Pátek 26. listopadu
* VEČER LITERATURY A HUDBY. Komponovaný literárně-hudební večer, ve kterém se představí nejen literáti z Libereckého autorského kruhu a písničkář Karel Pazdera. Pobočka knihovny Turnov II na nádraží od 18.00 hodin.
* IMUZA: KONCERT K VÁNOCŮM. KC Střelnice od 19.00 hodin. Vystoupí hobojista Vilém Veverka a IMUZA Company pod vedením Martina Hyblera. Večerem provází Petr Vydra. Součástí koncertu bude prezentace vybraných turnovských neziskových organizací. Od 18.00 budou ve foyer kulturního centra otevřeny informační stánky jednotlivých organizací, kde se diváci budou moci seznámit s činností dané organizace či zjistit možnosti přispění na tuto činnost. Jednotlivé organizace se představí také v rámci koncertu v živém rozhovoru s Petrem Vydrou.
* OBEC TATOBITY zve do kulturního domu na další „HVĚZDNÉ SETKÁNÍ“. Tentokrát s hercem Martinem Zounarem. Výtěžek ze vstupného podporuje projekt „Světýlko pro maminku“. Předprodej vstupenek na OÚ Tatobity, tel. 481 381 161, 724 179 996. KD Tatobity od 19.00 hodin. POZOR! AKCE JE ZRUŠENA!

Pátek 26. a sobota 27. listopadu
* NOC DESKOVÝCH HER V KNIHOVNĚ. Přijďte se s námi ponořit do dobrodružného světa deskových her a užijte si netradiční přespání v knihovně. Pokud vám hry dají spát! Zahrajte si hry Nemesis, Duna, Zima mrtvých, Hra o trůny, MTG, This War of Mine a spoustu dalších. Součástí akce je i tombola o zajímavé ceny. Vítáni jsou všichni fanoušci deskových her od 14 let. Do 18 let je nutné přinést písemné potvrzení od rodičů (formuláře jsou k vyzvednutí v ICM či na dětském oddělení). Sálek ICM knihovny A. Marka v Jeronýmově ulici od 18.00 hodin. POZOR! AKCE PŘESUNUTA NA JARO 2022!

Sobota 27. listopadu
* OKRESNÍ VÝSTAVA KRÁLÍKŮ A MÍSTNÍ VÝSTAVA HOLUBŮ. Pořádá ZO ČSCH Turnov 1 u příležitosti 80. výročí založení spolku. Chovatelská hala u zastávky ČD Turnov-město od 8.00 do 15.00 hodin. Občerstvení zajištěno. Možnost zakoupení vystavovaných zvířat, tombola.
* TANEČNÍ ODPOLEDNE
v „hasičárně“ na Daliměřicích. K poslechu a tanci hraje Turnovanka a její hosté. Začátek v 16.00 hodin. Více na www.turnovanka.cz.
* PLES KLUBU LYŽAŘŮ TURNOV. Nová plesová sezona startuje tradičně lyžařským plesem a ani letos tomu není jinak. K tanci a poslechu budou hrát Kanci paní nadlesní, je připraven pestrý doprovodný program s bohatou tombolou. Předprodej vstupenek v KCT nebo na telefonu 602 726 188. KC Střelnice od 20.00 hodin, vstupné 250 Kč. POZOR! AKCE BYLA PŘESUNUTA NA BŘEZEN 2022!

Neděle 28. listopadu
* MARTIN HYBLER – adventní ztišení. První adventní koncert v podání hudebního skladatele a klavírního improvizátora. Chrám Narození Panny Marie od 15.00 hodin. POZOR! AKCE PŘESUNUTA DO DOMU NA SBOŘE VE SKÁLOVĚ ULICI.
* VÁNOČNÍ HRA aneb O tom slavném narození. Hrají divadelní ochotníci z Maloskalska, Železnobrodska, Semilska a turnovský underground. Režie Zdeněk Linder (+2019), dramaturgie Ivana Vondra Skokanová.
Představení proběhnou:
– neděle 28. listopadu: 18.00 Husův sbor, Turnov
– sobota 11. prosince: 15.00 obec Pěnčín – Krásná, před Kittelovým domem
– neděle 19. prosince: 12.00 zámek Hrubá Skála, nádvoří, 17.00 Hostinec u Boučků, nádvoří, Malá Skála

 

 

* ROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU. Město Turnov zve na tradiční adventní akci. Náměstí Českého ráje od 16.30 hodin. Vystoupí žesťový soubor ZUŠ Turnov, pěvecký soubor Karmínek pod vedením Jindřicha Bady. Mezi děti přijdou i adventní postavy v podání dramatického kroužku ZŠ Žižkova, které rozdají dětem sladkou odměnu. Moderuje Eva Kordová. AKCE JE ZRUŠENA!


Úterý 30. listopadu

* POHÁDKOVÝ PODVEČER: Za pohádkou pohádka z kouzelného kukátka. Pohádkové čtení, loutkové představení a hrátky s pohádkami pro rodiny s dětmi. Dětské oddělení knihovny od 16.00 hodin. AKCE JE ZRUŠENA!

Středa 1. prosince
* SEBASTINA PRAX: INDIE. Představ si, že jedeš na dva měsíce do Indie hledat učitele, který ti otevře cestu jógy. Ale namísto toho se celá Indie na přelomu zimy uzavře. A ty nemůžeš odletět domů, protože sis našel psa. A nechceš ho tam nechat… Cestovatelský klub, kino Sféra od 18.00 hodin, vstupné 100 Kč.
* PARTIČKA. Vysoká škola improvizace míří přímo z televizní obrazovky přímo k vám! Skvělá improvizační show v nové sestavě! Michal Suchánek, Richard Genzer, Michal Novotný, Jakub Kohák, hudebník Marián Čurko a moderátor Luděk Staněk vás vždy všechny rozesmějí. KC Střelnice, velký sál, od 20.00 hodin, vstupné 550 Kč. POZOR! AKCE PROBĚHNE V NÁHRADNÍM TERMÍNU!

Čtvrtek 2. prosince
* KAVÁRENSKÝ KVÍZ. Pět různých témat, celkem 55 otázek, upravená pravidla a bodování, nová hlasovací aplikace. A v neposlední řadě atraktivní výhry v ceně mnoha set korun a sleva na útratu během večera. Pro účast potřebujete svůj tým (tvořený 2-4 lidmi), ten s předstihem nahlásíte e-mailem na romana.holubova@kcturnov.cz. Kulturní kavárna KUS od 18.00 hodin, 200 Kč za tým.

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.