ZÍTRA ZAČÍNÁ LYŽAŘSKÁ SEZONA VE STRUHÁCH. LYŽUJE SE ZADARMO!

0

Dlouho očekávaný den „D“ konečně nastal. Za poslední roky takto pozdě lyžařská sezona na turnovské sjezdovce ve Struhách snad ani nezačala. A to už někteří sezonu vzdávali úplně, protože tradičně největší zájem o lyžování je v období vánočních a novoročních svátků. Paní Zima si ale letos dala pořádně načas. Malý provázkový vlek byl poprvé spuštěn při lyžařské škole v sobotu 21. ledna, od zítřka, tj. od čtvrtka 26. ledna, začíná konečně ostrá sezona. „Na sjezdovce máme dostatek přírodního i umělého sněhu a ten umělý díky teplotám pod nulou budeme dál vyrábět, takže nás neohrozí ani případná obleva. Sezonu tedy můžeme konečně spustit,“ konstatuje správce lyžařského areálu ve Struhách Arnošt Möller.

První den, tedy ve čtvrtek 26. ledna, se od 15.00 do 19.00 hodin dokonce bude lyžovat ZADARMO! Od pátku už naběhne normální provoz ve všedních dnech od 15.00 do 21.00 hodin a o víkendech, svátcích a prázdninách od 9.00 do 21.00 hodin.

Lyžařský areál ve Struhách před sezonou prošel významnými změnami. Je zde nové osvětlení, nové občerstvení se zastřešenou terasou, pro návštěvníky bylo vybudováno nové zpevněné parkoviště, instalován byl nový odbavovací systém s čipovými kartami. Sjezdovka je 300 metrů dlouhá s převýšením 50 metrů, denně je upravována rolbou. Kapacita vleku je 600 osob za hodinu. Kromě Turnovanů je v sezoně hojně vyhledávaná lidmi z Mnichovohradišťska a Mladoboleslavska, protože dojezdová vzdálenost je vyhovující i pro odpolední lyžování, tzv. po práci a po škole.

Jedna hodina lyžování ve Struhách přijde na 60 Kč, děti do 15 let platí 50 Kč. Odpolední lyžování stojí 180 Kč (145 Kč), celodenní 220 Kč (170 Kč), večerní lyžování (od 18.00 do 21.00 hodin) je jednotně za 60 Kč.

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.