PRÁZDNINOVÉ SPORTOVÁNÍ: NOVÁ NABÍDKA PRO DĚTI A MLÁDEŽ

0

O letošních prázdninách mohou děti a mládež v Turnově využít zcela novou nabídku trávení svého prázdninového času. Občanské sdružení Povyk pro ně přichystalo volnočasovou nabídku s názvem „Prázdninové sportování“. V podstatě se jedná o nabídku v podobě volného přístupu na městské sportoviště (městské sportoviště za ZŠ v ul. 28. října), kde zájemci najdou sportovního trenéra, který pro ně každý všední prázdninový den připraví program. Program bude předem určený, nicméně se bude drobně upravovat v průběhu dne a to podle počtu účastníků a počtu zájemců o konkrétní sport.

Například na každé pondělí bude připraveno pro zájemce florbalové hřiště. Zahrát si budou moci jednotlivci, ze kterých trenér sestaví družstva, ale i celé florbalové týmy, které dorazí na sportoviště.
Na úterý je domluvena skateboardová škola, ve které se každý může naučit jezdit na skateabordu, naučit se skákat, trikovat a nebo jen seznámit se s prkýnkem se čtyřmi kolečky.
Středa bude ve znamení míčových her, které se zvolí podle počtu účastníků a zájemců o konkrétní druhy míčových her (volejbal, fotbal, přehazovaná, basketbal …).
Čtvrtek bude zaměřen na netradiční hry, jako jsou ringo, friesbee, bezkontaktní rugby, brannball…
Páteční program bude věnován vodním sportům, a to sjíždění Jizery nebo v případě nepříznivého počasí návštěvě turnovského bazénu spojené se sportovním programem. Otevřeno bude každý všední prázdninový den od 9.00 do 13.00 hodin.

Prázdninové sportování organizuje občanské sdružení Povyk ve spolupráci s občanským sdružením „Ve vodě v pohodě“. Velký dík za příspěvek z dotačních titulů patří městu Turnov a Libereckému kraji. Kontaktními osobami pro informace o prázdninovém sportování jsou Robert Havlín a Zbyněk Báča. Více informací najdete na www.povykturnov.cz.

Za organizátory Bc. Zbyněk Báča, zbynek.baca@centrum.cz

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.