PŘIJĎTE SE ZAČÍST DO ABECEDY FOTBALU!

0

V sobotu 18. června od 9.30 hodin proběhne v areálu FK Sedmihorky další pokračování oblíbeného cyklu pro malé i větší fotbalisty nebo fotbalistky, zkrátka pro všechny, kdo si chtějí otestovat své fotbalové dovednosti, anebo je porovnat se svými vrstevníky v ročnících narození 2000-2009. „Zúčastnit se může opravdu každý bez ohledu na klubovou příslušnost či místo bydliště. Již dnes máme přihlášeny borce třeba až z Pardubic, a jmenovitě Petr Beneš na našich stránkách v krátkém videu všechny na tuto akci zve,“ předeslal hlavní organizátor Ondřej Staněk z FKS. Z technických a časových důvodů je v každé kategorii stanoven maximální počet 25 hráčů. Zhruba 12 disciplín tedy absolvuje dohromady 225 fotbalistů. Na ně čeká například střelba na cíl, slalom s míčem, člunkový běh 4x 10 m či nejoblíbenější disciplína – střelba na plachtu s otvory.

Na již spuštěné stránky: www.abecedafotbalu.cz jsou postupně dodávána videa s disciplínami, různé aktuality, rozhovory s hráči, zajímavosti atp. Již nyní s předstihem přicházejí akci podpořit četní sponzoři, a podle nadmíru spokojených pořadatelů, se na opravdu hodnotné dárky mohou těšit všichni účastníci sobotního sportovního klání. „Všichni jsou totiž do slosování, které proběhne na konci abecedy, zařazeni automaticky,“ vysvětlil jeden z fotbalových bratří Staňků.

V rámci pestrého doprovodného programu, budou předávány také ceny těm nejlepším. „Chceme, aby ceny předávali ligoví fotbalisté či jiné známé osobnosti. Jména, mezi nimiž by mohl být třeba kapitán libereckého Slovanu Lukáš Pokorný, právě řešíme. Minule tam byl Adam Hloušek, předtím zase jablonecký Tomáš Čížek. Kdo to ale nakonec bude, se nechme všichni překvapit,“ doplňuje karlovický činovník, podle něhož by krátký sestřih z průběhu akce měl běžet v přestávce některého ligového zápasu.
Karel Vodrážka, vodraz@centrum.cz

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.