MALOSKALSKÁ NOC 2017, RODINNÝ HUDEBNÍ FESTIVAL V ČESKÉM RÁJI (SOUTĚŽ O VSTUPENKY)

0

Pohodové počasí a rozmanitá nabídka muziky i doprovodných akcí přilákaly v sobotu 4. června 2016 na Malou Skálu na tři tisíce lidí. Je to tak akorát, aby v areálu festivalu bylo všem příchozím dobře. „Naším cílem bylo vytvořit hudební přehlídku rodinného typu, čtvrtý ročník ukázal, že tohle pojetí své příznivce má,“ hodnotil vloni v červnu za pořadatele Pavel Mikez. Proto i pro nadcházející pátý ročník v sobotu 3. června 2017 zůstává to základní stejné. Dobrá muzika, kdy by si měly vybrat to své všechny generace, a k tomu spousta doplňkových aktivit. A také zelený trávník pro rodinky s dětmi, kde si mohou vytvořit své vlastní zázemí, pro fajnšmekry třeba místní Maloskalské pivo a pro festival speciálně uvařená jedenáctka Bouček.

„Vše začne dopoledním Dětským dnem se Žlutou plovárnou, což bude zábavný program se soutěžemi o ceny, bude tady i pouť s adrenalinovými atrakcemi a dětským kolotočem. Samozřejmě, že proběhne i populární neckyáda. Spoustu legrace si na Malé Skále tak mohou užít celé rodiny už od samého rána. Na Žluté plovárně začínáme v 9.00 hodin, vlastní areál Maloskalské noci se otevře ve 12.00 hodin,“ zve Pavel Mikez. Odpolední část hudební přehlídky je věnována nastupující generaci mladých zpěváků. Festival zahájí žáci ZUŠ ze Železného Brodu – Swingová prťata. Pak už na pódiu diváci přivítají libereckou líheň zpěváků v čele se Sebastianem nebo Paulie Garandem. Odpolední program uzavře stále populárnější kapela Mirai.

„Podvečerní a večerní čas zahájí zpěvačka s nezaměnitelným hlasem – Lenny. Hlavní čas je vyhrazen zpěvákovi, v současnosti mj. porotci soutěže Tvoje tvář má známý hlas, a také otci naší úspěšné snowbordistky Jankovi Ledeckému s kapelou. Večer se po několika letech na Malou Skálu vrátí Walda Gang se svým novým zpěvákem a festival zakončí nejlepší český revival Michala Davida, turnovský rodák Honza Bartoš,“ přibližuje program Pavel Mikez.

Malí diváci do 12 let mají na festival vstup zdarma, speciálně pro ně jsou připraveny tvořivá dílnička, skákací hrady a skluzavky, bumpberball, aktivity Žluté plovárny a spousta dalších radovánek. A k tomu samozřejmě hodně muziky pro všechny…

Vstupenky můžete zakoupit v předprodejích v síti Ticketpro nebo Ticketprotal a dále přes webové stránky festivalu. Na místě jsou vstupenky v prodeji od 11.00 hodin. Pro ty, co přijedou zdaleka, je připravena možnost stanování v areálu zdarma.

Více informací najdete na www.maloskalskanoc.cz

Maloskalská noc 2016

SOUTĚŽ O VOLNÉ VSTUPENKY NA MALOSKALSKOU NOC
Stejně jako vloni, tak i letos mají čtenáři TvA možnost získat volné vstupenky na Maloskalskou noc. Tři vylosovaní čtenáři získají vždy po dvou vstupenkách na festival. Chcete se soutěže zúčastnit? Odpovězte na tuto jednoduchou otázku: Odkud pochází zpěvák Sebastian? Své výhradně písemné odpovědi (nikoli e-maily) doručte poštou nebo osobně na adresu redakce: TURNOVSKO V AKCI, Nádražní 1092, 511 01 Turnov, do středy 31. května 16.00 hodin (podmínkou je kromě odpovědi uvést i jméno, adresu a telefonní číslo). Na obálku či korespondenční lístek napište „Maloskalská noc 2017“.

DALŠÍ KONCERTY A FESTIVALY:
Maloskalská noc – 3. 6. 2017 – Malá Skála
Kris Kristofferson – 1. 7. 2017 – zámek Sychrov
Benátská! s Impulsem – 25. ročník – 27. – 30. 7. 2017 – Liberec

Sdílet

Autor článku

Komentáře

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?

Registrace nového uživatele

Reset hesla
Prosím, zadejte svou emailovou adresu. Zašleme Vám nové heslo na email.